Logo no.boatexistence.com

Når plante kornblomstfrø?

Innholdsfortegnelse:

Når plante kornblomstfrø?
Når plante kornblomstfrø?

Video: Når plante kornblomstfrø?

Video: Når plante kornblomstfrø?
Video: HVORDAN SÅ BLOMSTERFRØ OG PLANTE I BLOMSTERKASSE 🌼 Lag blomsterbed i blomsterkasse! 2024, Kan
Anonim

Når og hvor skal man plante kornblomstavstand: La det være 8-12 tommer mellom plantene. Planting: Så frø tidlig vår for sommerblomstrende planter. I mer moderat klima kan frø sås tidlig på høsten, og etablerte planter vil blomstre neste vår og sommer.

Når bør du plante kornblomstfrø?

Så kornblomster fra tidlig til midten av våren for tidlig sommerblomstring. Så også om høsten i klima med milde vintre. Plant frø i jord eller i beholdere med ca. 2 tommer (5 cm) fra hverandre og en halv tomme (1 cm) dype. Tynn til 20 cm fra hverandre i alle retninger.

Kommer kornblomster tilbake hvert år?

Kornblomster er virkelig en vakker blomst å se på. De har også god verdi siden skjermen de lager kan fortsette i flere måneder. Når de er etablert i et bed, vil kornblomster selvsåes og komme tilbake år etter år, noe som gir varig jubel i et lite vedlikeholdsområde i hagen.

Hvor lang tid tar det å dyrke kornblomst fra frø?

Så frø jevnt og dekk med ½ tomme fin jord. Fast jord lett, vann og hold jevnt fuktig. Frøplanter vil dukke opp om 7-10 dager.

Er kornblomster enkle å dyrke fra frø?

Kornblomster er utrolig enkle å dyrke og kan plantes direkte i jorden der de skal vokse. Jeg elsker dem, de er en av mine favorittblomster. Jeg pleier å plante et par potter av dem hvert år, og jeg skal så dem på forskjellige stadier, så det er blomster hele sommeren.

Anbefalt: