Logo no.boatexistence.com

Kan du overlappe en spenstig kanal?

Innholdsfortegnelse:

Kan du overlappe en spenstig kanal?
Kan du overlappe en spenstig kanal?

Video: Kan du overlappe en spenstig kanal?

Video: Kan du overlappe en spenstig kanal?
Video: Как ПОДСТРИЧЬСЯ самой ? ЛЕГКО ! Видео урок №6 2024, Juli
Anonim

fjærende kanaler kan utkrage maksim alt 6 tommer … Et alternativ for overlappingen vil være å støte mot de tilstøtende kanalene over det samme rammeelementet, og etterlate en 1/16-tommers gapet mellom kanalene. Ytterligere kanaler bør monteres på vegginnfatningen hvis det skal være overskap.

Hvor langt fra hverandre bør en spenstig kanal være?

Maksimal avstand mellom den elastiske kanalen er 24 tommer (600 mm) på midten for 5/8-tommers (16 mm) gipsplate og 16 tommer (400 mm) på midten for 1/ 2-tommers (13 mm) gipsplate. Når flerlags gipsplater brukes, heng begge lagene på en elastisk kanal med en avstand på maksim alt 16 tommer (400 mm) på midten.

Kan en elastisk kanal holde 2 lag med gips?

Selv om vi ikke er sikre på hvor myten stammer fra, viser bevis at en elastisk kanal festet til undersiden av gulvbjelkelag kan støtte to lag med 1/2- tommers eller 5/8-tommers veggplate i gips.

Hvor mye STC legger en spenstig kanal til?

Eksemplet til høyre viser en spenstig kanal. Når den er riktig installert, kan RC vanligvis forbedre STC-vurderingene med 8–14 poeng, avhengig av konstruksjon.

Reduserer spenstig kanal lyden?

Fastende kanaler brukes vanligvis til lydisolering gipsvegger, tak og gipsplater. … Effektiviteten deres kan forbedres betraktelig ved å legge til et annet lydisolerende materiale, for eksempel et lyddempende teppe, selv om det ikke er tvil om at de også kan dempe lyden på egenhånd.

Anbefalt: