Logo no.boatexistence.com

Kan briller være unisex?

Innholdsfortegnelse:

Kan briller være unisex?
Kan briller være unisex?

Video: Kan briller være unisex?

Video: Kan briller være unisex?
Video: Vi Kanke Være Venner 2024, Kan
Anonim

De fleste rammer har identiske kvaliteter, og de fleste rammer kan betegnes som unisex, dvs. de kan brukes av både menn og kvinner så lenge rammestørrelsen er riktig. Men generelt sett har menns ansikter en tendens til å være større enn kvinners, og øyne og ører er enda lenger fra hverandre.

Er det forskjell mellom mannlige og kvinnelige briller?

Menn har en annen ansiktsstruktur og helt forskjellig fra kvinner Dette er grunnen til at det alltid er stor forskjell mellom innfatningsstørrelsene på briller for menn og kvinner. Herrebriller har vanligvis en lengre bro for å støtte innfatningen på toppen, og kvinner har en kort da ansiktet vanligvis ikke er så langt.

Kan damer bruke herrebriller?

Unisex briller har innfatninger som ser bra ut på både menn og kvinner. Stilene spenner fra vintage til moderne, og unisex-rammer er tilgjengelige i en rekke materialer, farger og størrelser for å passe til enhver ansiktsform og hodestørrelse.

Hvorfor er brilleinnfatninger kjønnsbestemt?

Menn har en bredere temporallapp, det vil si at øynene og øret deres er lenger fra hverandre sammenlignet med kvinner. … Innfatningskonstruksjonen skiller seg også ut ved at menn har lengre pupilleavstand, og derfor er brillemotivet utformet deretter for at glassene skal plasseres riktig.

Er herrebriller bredere enn kvinners?

Du finner også en forskjell i formene og størrelsene fordi brillene for menn generelt er litt større i størrelse sammenlignet med kvinner briller på grunn av forskjellen i størrelsene på formene deres og også forskjellen mellom begge templene; som vanligvis er mer hos menn og mindre hos kvinner.

Anbefalt: