Logo no.boatexistence.com

Hvem er den rikeste igbo-mannen 2020?

Innholdsfortegnelse:

Hvem er den rikeste igbo-mannen 2020?
Hvem er den rikeste igbo-mannen 2020?

Video: Hvem er den rikeste igbo-mannen 2020?

Video: Hvem er den rikeste igbo-mannen 2020?
Video: Коллектор. Психологический триллер 2024, Kan
Anonim

Arthur Eze – Estimert nettoverdi: Over 5,8 milliarder dollar Arthur Eze er den rikeste Igbo-forretningsmannen i live med en estimert nettoverdi på over 5,8 milliarder dollar, han er for tiden administrerende direktør av Atlas Oranto Petroleum; han er også filantrop og politiker.

Hvem er den rikeste Igbo 2021?

1 Tony Elumelu Tony Elumelu er en av de rikeste mennene i Nigeria med en estimert verdi på 1,4 milliarder dollar. Han var administrerende direktør i UBA før han startet sitt eget selskap, Heir Holdings.

Hvem er den rikeste Igbo-mannen?

Benedict Peters er også en av de rikeste mennene i landet. Han er grunnleggeren av Aiteo Group. Denne gruppen har forretningsinteresser innen energi og olje. Peters er for tiden en av de rikeste og mest innflytelsesrike Igbo-mennene i Nigeria, med en estimert nettoverdi på 2,7 milliarder dollar.

Hvem er den yngste milliardæren i Igbo-land 2021?

Jowi Zaza . Jowizaza, som har en nettoverdi på $80 millioner dollar, er en nigeriansk Igbo-milliardær-forretningsmann, han er så rik og innflytelsesrik at den 35 år unge milliardæren kommer opprinnelig fra Anambra State.

Hva er Jowizazas nettoverdi?

Jowizaza nettoverdi: Jowizaza, som har en nettoverdi på $80 millioner dollar er en nigeriansk Igbo-milliardær-forretningsmann, han er så rik og innflytelsesrik, den 35 år unge milliardæren kommer opprinnelig fra Anambra State.

Anbefalt: