Logo no.boatexistence.com

Når åpner miette varme kilder?

Innholdsfortegnelse:

Når åpner miette varme kilder?
Når åpner miette varme kilder?

Video: Når åpner miette varme kilder?

Video: Når åpner miette varme kilder?
Video: JASPER NATIONAL PARK - MALIGNE LAKE - MEDICINE LAKE - MIETTE HOT SPRINGS WILD GOATS - LeAw Vlog #034 2024, Kan
Anonim

Miette Hot Springs er kommersielt utviklede varme kilder som ligger i Jasper nasjonalpark i Alberta, Canada, nær Jasper. Bassenget er utendørs og tilbyr besøkende utsikt over den omkringliggende Fiddle River Valley. De varme kildene ligger ved enden av en 15 km lang sesongvei og ligger 61 km nordøst for Jasper.

Vil Miette Hot Springs åpne i 2021?

Miette Hot Springs vil forbli stengt for driftssesongen 2021 på grunn av nasjonal mangel på kvalifiserte badevakter. De varme kildene åpnes igjen i mai 2022.

Hvorfor er Miette Hot Springs stengt?

Miette Hot Springs vil forbli stengt for driftssesongen 2021 på grunn av nasjonal mangel på kvalifiserte badevakter. Sesongbaserte ansatte er ryggraden i driften og er avgjørende for å sikre helse og sikkerhet til våre gjester.

Er Radium Hot Springs åpne ennå?

Radium Hot Springs er åpen Provinsielle helseordrer og veiledninger gjelder fortsatt.

Har Jasper naturlige varme kilder?

Miette Hot Springs, som ligger i Albertas Jasper National Park, har de varmeste varme kildene i de kanadiske Rockies. Det naturlige varme kildevannet renner fra fjellet ved 54°C (129°F), vannet blir deretter avkjølt til en behagelig temperatur på 40°C (104°F) når det kommer inn i bassenget med varme kilder.

Anbefalt: