Logo no.boatexistence.com

Hvor høy er zion williamson?

Innholdsfortegnelse:

Hvor høy er zion williamson?
Hvor høy er zion williamson?

Video: Hvor høy er zion williamson?

Video: Hvor høy er zion williamson?
Video: 102 Year Old Lady's Abandoned Home in the USA ~ Power Still ON! 2024, Kan
Anonim

Zion Lateef Williamson er en amerikansk profesjonell basketballspiller for New Orleans Pelicans i National Basketball Association. Han spiller power forward-posisjonen.

Hvem dater Zion Williamson?

Zion Williamsons kjæreste Tiana White: Relasjonsstatus og andre interessante detaljer.

Hvor høyt er Zion Williamson vertik alt hopp?

Fantastisk av Zion Williamson Vertical Jump

Til tross for å være 6 “6 og 284 lbs, har Zion Williamson et 45-tommers vertikal sprang! Dette betyr at Zion Williamson har et av de høyeste vertikale hoppene i NBA-historien! I følge lore avdekket Zion Williamson hvor ekstraordinært spranget hans var tilbake på videregående.

Hva er LeBrons vertikale hopp?

Den nåværende regjerende luftmonark er LeBron James. Med det vertikale spranget hans som angivelig måler et sted nord for 40 tommer (NBA-gjennomsnittet er på de høye 20-tallet), er King James i stand til å lansere sin 6-fot-8-tommers, 250 -pund ramme med tilsynelatende letthet.

Hvor sjelden er en 40-tommers vertikal?

99 % av spillerne vil aldri ha en 40-tommers vertikal, uansett hvor hardt de trener. Og det er høyst usannsynlig at du vil doble det vertikale hoppet ditt med disse programmene i løpet av de neste 12 ukene. Alle som forteller deg annerledes er ute etter å SELGE DEG noe (som sannsynligvis ikke fungerer som annonsert).

Anbefalt: