Logo no.boatexistence.com

Hvordan få subsidier?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan få subsidier?
Hvordan få subsidier?

Video: Hvordan få subsidier?

Video: Hvordan få subsidier?
Video: Jon Hustad Raser Over At Næringslivet Skal Få Strømstøtte (Og Subsidier) 2024, Kan
Anonim

Du kan kvalifisere for et tilskudd hvis du tjener opptil fire ganger det føderale fattigdomsnivået Det er omtrent $47 000 for en person og $97 000 for en familie på fire. Hvis du er en person som tjener rundt 29 000 USD eller mindre, eller en familie på fire som tjener rundt 60 000 USD eller mindre, kan du kvalifisere for begge subsidiene.

Hvem er kvalifisert for Marketplace-subsidier?

Du kvalifiserer for subsidier hvis du betaler mer enn 8,5 % av husholdningsinntekten din til helseforsikring I 2021 har premiene for nye påmeldte i gjennomsnitt vært rundt $30 mindre per person per måned, eller 25 %. For subsidierte påmeldte har median egenandelen sunket med 90 % fra $450/år til bare $50.

Hva er en subsidieinntekt?

Et tilskudd er en direkte eller indirekte betaling til enkeltpersoner eller firmaer, vanligvis i form av en kontant betaling fra myndighetene eller en målrettet skattekutt. I økonomisk teori kan subsidier brukes til å oppveie markedssvikt og eksternaliteter for å oppnå større økonomisk effektivitet.

Må subsidier betales tilbake?

Tilskudd er summer som vanligvis ikke må tilbakebetales, men som skal brukes til definerte formål. Subsidier, derimot, refererer til direkte bidrag, skattelettelser og annen spesiell bistand som myndigheter gir bedrifter for å dekke driftskostnader over en lengre tidsperiode.

Hva er den maksimale inntekten for å kvalifisere for Affordable Care Act?

Inntektsgrensen for ACA-subsidier i 2021 for enkeltpersoner er mellom $12, 880 og $51, 520. Familier på fire med en husholdningsinntekt mellom $26 500 og $106 000 kan også kvalifisere for premiesubsidier.

Anbefalt: