Logo no.boatexistence.com

Hvor er Beatrice Tollman fra?

Innholdsfortegnelse:

Hvor er Beatrice Tollman fra?
Hvor er Beatrice Tollman fra?

Video: Hvor er Beatrice Tollman fra?

Video: Hvor er Beatrice Tollman fra?
Video: beatrice 2024, Kan
Anonim

Det er en luftig varm sommerdag, og vi besøker Beatrice og Brett Tollman på familiegården deres i Connecticut. Den sørafrikanskfødte moren og sønnen er en sterk kraft i reisemiljøet; fru

Er Beatrice Tollman sørafrikansk?

Sørafrikansk født hotelleier og gjestfrihetgründer par excellence Beatrice (Bea) Tollman, grunnlegger og president av Red Carnation Hotel Collection, ble nylig belønnet med 2020 Corporate Hotelier of the World fra det fremste amerikanske hotellbransjemagasinet HOTELS.

Hvem er Beatrice Tollman?

President og grunnlegger av den familiedrevne, prisbelønte Red Carnation Hotel Collection, Beatrice er også en viktig skikkelse i Tollman-familien som eier The Travel Corporation og støtter hundrevis av veldedige organisasjoner over hele verden gjennom deres non-profit initiativ, TreadRight Foundation.

Lever Stanley Tollman fortsatt?

Stanley Tollman, den anerkjente sørafrikanske hotelleieren som hjalp Ashford Castle med å unnslippe en skjebne som var verre enn gjeld og deretter hevet det til et fremtredende sted blant verdens luksushoteller, har dødd. Han var 91.

Hvor gammel er Stanley Tollman?

Visionær for global reiselivsnæring, gründer og filantrop Stanley S. Tollman, grunnlegger og styreleder i The Travel Corporation (TTC), har dødd i en alder av 91 etter en kamp med kreft.

Anbefalt: