Logo no.boatexistence.com

Hva gjør en gimbal?

Innholdsfortegnelse:

Hva gjør en gimbal?
Hva gjør en gimbal?

Video: Hva gjør en gimbal?

Video: Hva gjør en gimbal?
Video: What is a gimbal? 2024, Kan
Anonim

Utstyrt med motorer og sensorer, er en gimbal en enhet som lar digitalkameraet ditt rotere jevnt langs en akse I disse dager er 3-akse gimbals den vanligste typen. De stabiliserer kameraet mens du vipper, panorerer og ruller, og hjelper deg å filme flytende, jevne opptak mens du er på farten.

Trenger jeg virkelig en gimbal?

Gimbals er flotte for å ta stillbilder også fra vanskelige vinkler, og de anses generelt som essensielle sett for videografer. Gimbals fungerer gjennom en rekke algoritmer, gyroskoper og motorer, de er i stand til automatisk å korrigere for eventuelle uventede støt eller støt mens du filmer eller tar bilder.

Er en gimbal bedre enn et stativ?

Gimbals er bra for å legge til bevegelse uten risting, de er geniale for dokumentarer hvor det går langsommere å slepe på et stativ. De er perfekte når du er inne i ting, ved å bruke et vidobjektiv for å fotografere nær handlingen.

Hvordan fungerer gimbals?

Hvordan fungerer en kardan? Den 3-aksede gimbalen stabiliserer tilt, panorering og rulling av et kamera. Så hvis du beveger deg fra side til side, opp og ned, frem og tilbake, stabiliserer gimbalen videoen selv om du er skjelven. Tilting beveger seg opp og ned.

Er en gimbal bare for video?

Den brukes for det meste når du lager videoer, men kan også hjelpe med å ta fantastiske stillbilder. Du kan rotere kameraet jevnt i forskjellige retninger ved å kombinere tre separate gimbals.

Anbefalt: