Logo no.boatexistence.com

Er helvete og ildsjøen det samme?

Innholdsfortegnelse:

Er helvete og ildsjøen det samme?
Er helvete og ildsjøen det samme?

Video: Er helvete og ildsjøen det samme?

Video: Er helvete og ildsjøen det samme?
Video: The tremendous power in the spirit of expectation – Israel and the end times (Short Film) (Eng subs) 2024, Kan
Anonim

Sjøen med ild vises i både gammel egyptisk og kristen religion som et sted for etter-døden avstraffelse av de ugudelige. Uttrykket brukes i fem vers i Åpenbaringsboken. I bibelsk sammenheng virker konseptet analogt med den jødiske Gehenna, eller det mer vanlige konseptet om helvete.

Er Hades og helvete det samme?

Hades, ifølge forskjellige kristne kirkesamfunn, er "stedet eller tilstanden til avdøde ånder", også kjent som helvete, og låner navnet til den greske guden for underverdenen.

Hva er helvetesild i Bibelen?

Bortsett fra bruken av begrepet gehenna (oversatt som "Helvete" eller "Helvetes ild" i de fleste engelske oversettelser av Bibelen; noen ganger translitterert eller oversatt annerledes) Johannese skrifter refererer til de ugudeliges skjebne i form av "forgå", "død" og "fordømmelse" eller "dom ".

Hvor ligger helvete?

BIBELEN GIR HELVETETS PLASSERING

Bibelen er klar - Helvete er inne i jorden! Efeserne 4:9 sier om Jesus: "Nå som han steg opp, hva er det annet enn at han også først steg ned til de nedre deler av jorden." På side 85 av Beyond Death's Door, Dr.

Hva er forskjellen mellom Hell Hades og Sheol?

Hades er et sted for lidelse, avstraffelse for synd. Denne oppfatningen vokste blant hebreerne lenge før Det nye testamente. Sjeol hadde kommet til å ha en klar forbindelse med synd og dom. Det betydde ydmykelse og ødeleggelse av de ugudelige.

Anbefalt: