Logo no.boatexistence.com

Hvor bor patrick bergin?

Innholdsfortegnelse:

Hvor bor patrick bergin?
Hvor bor patrick bergin?

Video: Hvor bor patrick bergin?

Video: Hvor bor patrick bergin?
Video: St Patrick - The Irish Legend 2024, Kan
Anonim

Patrick Connolly Bergin er en irsk skuespiller og sanger som kanskje er mest kjent for sin hovedrolle overfor Julia Roberts i Sleeping with the Enemy og for å ha spilt skurken Aidan Maguire i BBC-såpen EastEnders i 2017–2018.

Er Emmet Bergin og Patrick Bergin brødre?

Bergin har gjennom årene skrevet og spilt inn en rekke sanger og sier "whilst acting is my job, music is my passion". … Bergin, broren til den tidligere Glenroe-hjerteknuseren Emmet Bergin, spiller for tiden rollen som den sølvtunge skurken Aidan Maguire i en lattermild BBC-såpe EastEnders.

Hvem spilte ektemannen i Sleeping with the Enemy?

Patrick Bergin som Martin BurneyPatrick Bergin har spilt rollen som Martin, som er den voldelige ektemannen til Laura. Skuespilleren kommer fra Irland og har jobbet i forskjellige andre filmer og TV-serier.

Hvor gammel var Richard Gere da han filmet Pretty Woman?

Skuespillerinnen var så ung å allerede være så vellykket, og hennes ferdigheter i "Pretty Woman" er enda mer imponerende gitt det faktum at hun spilte rollen sin så uanstrengt overfor Richard Gere, som ble 41under innspillingsperioden - noe som gjør ham litt over 18 år eldre.

Hvilken by ble Sleeping With the Enemy filmet?

Denne lille byen ble omgjort til en fiktiv Cedar Falls, Iowa, i løpet av helgen med mer enn 1 000 lokalbefolkningen som meldte seg frivillig som statister for innspillingen av «Sleeping With the Enemy,” med Julia Roberts i hovedrollen.

Anbefalt: