Logo no.boatexistence.com

Når topper spissene?

Innholdsfortegnelse:

Når topper spissene?
Når topper spissene?

Video: Når topper spissene?

Video: Når topper spissene?
Video: The Insane Engineering Of Hill Climb Racing: Pikes Peak 2023 2024, Juli
Anonim

Det sies ofte at fotballspillere er på topp mellom 27 og 29 år, og VM-statistikk gir en oppsiktsvekkende bekreftelse. Historisk sett er den perfekte alderen for å være spiller i verdenscupen 27,5.

I hvilken alder topper fotballspillere?

Fotballspillere topper faktisk i midten til slutten av tjueårene for feltspillere og kanskje tidlig på trettitallet for keepere. Faktisk varierer ungdomsårene fra 15 til 23 år i en persons biologiske vekst.

Er 28 år gammel for en fotballspiller?

Jeg tar en titt på den typiske aldringskurven til fotballspillere på toppnivå. Jeg synes at toppalderen er omtrent 24–28, med 25–26 som den mest sannsynlige prime for en angrepsspiller.

Er 30 år gammel for en fotballspiller?

Studier viser at feltfotballspillere topper i midten av 20-årene, mens keepere topper i 30-årene og har lengre karrierer. … Konklusjonen deres er at angripende spillere topper mellom 25 og 26, mens rekkevidden på tvers av alle posisjoner er 24 til 28.

Hvorfor avslår fotballspillere etter 30?

Årsaken til nedgangen i ytelse ved å kjøre backs etter at de har fylt tretti er mest direkte relatert til nedgangen i nødvendige ferdigheter etter at utøveren har nådd sitt fysiske høydepunkt … I tillegg, det er en annen teori om running backs kjent som «Curse of 370» (Cockcroft, 2009).

Anbefalt: