Logo no.boatexistence.com

Kan du besøke sandringham palace?

Innholdsfortegnelse:

Kan du besøke sandringham palace?
Kan du besøke sandringham palace?

Video: Kan du besøke sandringham palace?

Video: Kan du besøke sandringham palace?
Video: Петергоф дворцы в России | Санкт-Петербург 2017 (Vlog 5) 2024, Kan
Anonim

Sandringham House er et landsted i sognet Sandringham, Norfolk, England. Det er en av de kongelige boligene til Elizabeth II, hvis far, George VI, og bestefar, George V, begge døde der. Huset står i en 20 000 mål stor eiendom i Norfolk Coast Area of Outstanding Natural Beauty.

Kan publikum besøke Sandringham Castle?

Sandringham House og Gardens er nå åpne for besøk igjen via forhåndsbestilte billetter og St Mary Magdalene Church er åpen daglig 12-16 unntatt søndager åpen 13-16. Merk: Huset og hagen er stengt på fredager for gruppebesøk og private besøk.

Kan du reise rundt i Sandringham?

Sandringham House, Museum and Gardens er åpne hver dag hele året. EXCEPT for langfredag og juledag..

Er Sandringham åpen for publikum for øyeblikket?

Besøksinformasjon

Sandringham House and Gardens er nå stengt til våren 2022. Sandringham Royal Parkland and Courtyard-fasilitetene er åpne hele året … Bli med oss på en spektakulær ettermiddag mørk lysløype gjennom Royal Parkland ved Sandringham fra 12. november til 19. desember, inngangstider fra 16.15 til 20.30.

Kan du besøke Sandringham når dronningen er der?

Med mange offisielle og private kongelige boliger i sin besittelse, har dronningen sitt valg av eiendom. Og til tross for at hun tilbringer mesteparten av tiden sin i boligene i London og Windsor, sørger dronningen for å besøke sine andre kongelige boliger - inkludert Sandringham House og Balmoral Castle - minst en gang i året

Anbefalt: