Logo no.boatexistence.com

Hvordan sykling forandret livet mitt?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan sykling forandret livet mitt?
Hvordan sykling forandret livet mitt?

Video: Hvordan sykling forandret livet mitt?

Video: Hvordan sykling forandret livet mitt?
Video: My Cycling Story In 3 Minutes! Bikes changed my LIFE!!! 2024, Juli
Anonim

Sykkel har beriket livet mitt som Jeg føler meg sterkere, mer selvsikker og lykkeligere Jeg liker virkelig å bli med andre for en virtuell tur eller på vei fra Canary Wharf til Hyde Park for å slappe av etter en hard dag på jobben. Det er også en utrolig nettverksmulighet når du møter likesinnede vennlige mennesker.

Hvordan kan sykling endre livet ditt?

Som en hovedsakelig aerob aktivitet, vil regelmessig sykling gjøre underverker for hjertet, blodårene og lungene. Helsefordelene varierer fra økt kondisjon og muskelstyrke, til redusert stress, angst og depresjon. Du vil sannsynligvis også se en viss forbedring i fleksibiliteten og koordineringen din!

Hva skjer hvis du sykler hver dag?

Det er bra for hjertet

De som syklet på daglig basis hadde 31 % mindre sannsynlighet for å utvikle høyt blodtrykk Ifølge British Heart Foundation, sykling 20 miles per uke eller to og en halv miles per dag - som kjører til butikken, middag eller jobb - reduserer risikoen for hjertesykdom med det halve.

Hva skjer når du begynner å sykle hver dag?

En vanlig rutine med å sykle minst 30 minutter om dagen vil hjelpe med vekttap og hjelpe deg med å holde deg i form. Du kan oppnå en rekke helsefordeler gjennom daglig sykling, for eksempel kardiovaskulær kondisjon, forbedret hjertehelse og forbedret muskelstyrke og tone.

Er det bra å sykle 20 minutter om dagen?

En daglig sykkeltur på 20 minutter er nok til å holde seg frisk . Vanlig sykling hjelper til med å forbrenne rundt 1000 kalorier i uken, og til og med sykling i et mildt tempo på 12 mph vil hjelpe deg å forbrenne 563 kalorier i timen, sier forskning.

Anbefalt: