Logo no.boatexistence.com

Hvordan fungerer et reflektometer?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan fungerer et reflektometer?
Hvordan fungerer et reflektometer?

Video: Hvordan fungerer et reflektometer?

Video: Hvordan fungerer et reflektometer?
Video: How to Use a Refractometer to Measure Specific Gravity 2024, Kan
Anonim

A TDR fungerer som radar En rask stigetidspuls injiseres i kabelsystemet i den ene enden (nær enden). Når pulsen går nedover kabelen, vil enhver endring i den karakteristiske impedansen (impedansdiskontinuiteter) føre til at noe av det innfallende signalet reflekteres tilbake mot kilden.

Hvordan måler et reflektometer hudfarge?

I antropologi brukes reflektometriapparater ofte til å måle menneskelig hudfarge gjennom måling av hudreflektans. Disse enhetene peker vanligvis mot overarmen eller pannen, og de utsendte bølgene tolkes deretter med forskjellige prosenter.

Hva måler reflektometeret?

Reflektometri er en måleteknikk som bruker endringene i lys som reflekteres fra et objekt for å bestemme geometriske og materialegenskaper til det objektet. Refleksjonsspektrometre måler intensiteten til det reflekterte lyset over en rekke bølgelengder.

Hvordan fungerer en TDR-kabeltester?

(HVORDAN DET FUNGERER)

TDR sender en energipuls nedover kabelen under test; når pulsen møter enden av kabelen eller en kabelfeil, reflekteres en del av pulsenergien. Den medgåtte tiden til den reflekterte pulsen er en indikasjon på avstanden til feilen.

Hva er en TDR-lesing?

A TDR (tidsdomenereflektometer) bruker radaren . prinsipp for å identifisere feil på kabler. En puls "utløses" nedover kabelen.

Anbefalt: