Logo no.boatexistence.com

Hva gjør en pluviograf?

Innholdsfortegnelse:

Hva gjør en pluviograf?
Hva gjør en pluviograf?

Video: Hva gjør en pluviograf?

Video: Hva gjør en pluviograf?
Video: Hva gjør en politibetjent? 2024, Juli
Anonim

Et instrument for å måle mengden vann som har f alt (dvs. en regnmåler), med en funksjon for å registrere dataene i sanntid for å demonstrere nedbør over en kort periode, ofte et automatisert grafisk instrument.

Hva registrerer en pluviograph?

et instrument for registrering av nedbørsmengde, varighet og intensitet. Pluviografene som brukes i USSR består av et sylindrisk mottaksfartøy med et areal på 500 cm2.

Hva regnmåler brukes til?

Lag og bruk en regnmåler, et instrument som brukes for å samle og måle nedbør (fallende vann). Den måler dybden på vannet som ville dekket bakken hvis regnet ikke drenerte bort eller fordampet.

Hva er regnmåler og bruksområder?

Regnmålere er noen av de mest grunnleggende, men nødvendige verktøyene som brukes for å måle været i dag Det ble opprettet i 1441 for landbruksformål. Århundrer senere er regnmåleren fortsatt mye brukt til å måle klima, værmønstre og overvåking av farer som flom og tørke.

Hva er regnmåler hvordan fungerer det?

The Standard Rain Gauge

Disse målerne fungerer ved å fange opp regnet i en traktformet oppsamler som er festet til et målerør. Diameteren til oppsamleren er 10 ganger den til røret; dermed virker regnmåleren ved å forstørre væsken med en faktor på 10.

Anbefalt: