Hva betyr bønder?

Innholdsfortegnelse:

Hva betyr bønder?
Hva betyr bønder?

Video: Hva betyr bønder?

Video: Hva betyr bønder?
Video: Hva Tjener Norske Bønder? Med Anders Nordstad 2024, Oktober
Anonim

En bonde er en person som driver med landbruk, oppdretter levende organismer for mat eller råvarer. Begrepet gjelder vanligvis folk som driver med en kombinasjon av å dyrke åkeravlinger, frukthager, vingårder, fjørfe eller andre husdyr.

Hva betyr bønder i slang?

Slang: nedsettende og støtende. en usofistikert eller uvitende person, spesielt en fra et landlig område. en person som påtar seg en tjeneste, som omsorg for barn eller fattige, til en fast pris.

Hva gjør bonden med enkle ord?

En bonde er en person som driver og jobber på en gård Noen bønder dyrker en rekke matvekster, mens andre holder melkekyr og selger melken. Bønder jobber i noen aspekter av landbruket, dyrker grønnsaker, korn eller frukt; eller oppdrett av dyr for melk, egg eller kjøtt.

Hva betyr Farm noen?

2 å sende noen til et annet sted hvor de vil bli tatt vare på – pleide å vise misbilligelse til I en alder av 16 ble hun drevet ut til familievenner.

Hva gjør egentlig bøndene?

En bonde jobber under paraplyen agriculture, og produserer en rekke matprodukter for mennesker og dyr. Det finnes flere typer bønder, alt fra bønder som dyrker dyr til bønder som dyrker avlinger. Bønder er ansvarlige for alle avlinger og husdyr som trengs for at vi skal overleve.

Anbefalt: