Logo no.boatexistence.com

Hva betyr slabbing tegneserier?

Innholdsfortegnelse:

Hva betyr slabbing tegneserier?
Hva betyr slabbing tegneserier?

Video: Hva betyr slabbing tegneserier?

Video: Hva betyr slabbing tegneserier?
Video: Hva er to vei skive design forsterkning detaljer Jeg Grønn Hus Konstruksjon 2024, Juli
Anonim

Det er gode grunner til å lage en tegneserie (plate er slang for å få en tegneserie profesjonelt gradert og innkapslet i et uåpnebart hardplastskall fra CGC, PGX eller CBCS). … Dette vil gi virkelig god beskyttelse for tegneserien din for betydelig mindre enn du vil betale for å få den klippet.

Hva er tegneserier?

Den beskriver seg selv som en "upartisk tredjepart" som undersøker tegneserier, tildeler dem en numerisk karakter og deretter forsegler dem i en hard plastkoffert. Det er kjent som "slabbing" for tegneseriefans.

Er tegneserier verdt mer?

Value- Prisen på platede tegneserier er betydelig høyere for de fleste bøker, og skaper mer verdi for eieren. Beskyttelse- CGC-, PGX- og CBCS-dekslene gir god beskyttelse for en bok. Du kan droppe det, og det vil sannsynligvis ikke skade tegneserien. Utvidet marked – plater utvider markedet med 100 000 kjøpere og selgere.

Hva er en rå tegneserie?

Raw Books & Graphics er et forlag som spesialiserer seg på tegneserier og grafiske romaner. Det har vært i drift siden 1978 og eies og drives av Françoise Mouly. Selskapet ble først fremtredende ved å publisere Raw magazine, co-redigert av Mouly og hennes ektemann, tegneserieskaper Art Spiegelman.

Hvordan får du tegneserier vurdert?

Hvor kan du få tegneserier vurdert

  1. eBay søkehistorikk. Ingen vurdering vil være 100 % nøyaktig - selv eksperter kan ikke gi noe mer enn en utdannet gjetning. …
  2. Auksjonshuset. Store auksjonshus er eksperter på å prise gjenstander og selge dem. …
  3. Velg hvilken markedsplass som er best. …
  4. Sparkle City Comics.

Anbefalt: