Logo no.boatexistence.com

Vil du ta hull i babyens ører?

Innholdsfortegnelse:

Vil du ta hull i babyens ører?
Vil du ta hull i babyens ører?

Video: Vil du ta hull i babyens ører?

Video: Vil du ta hull i babyens ører?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, Juli
Anonim

Du kan rådføre deg med barnelegen din om om du skal ta hull i babyens ører, men mange anbefaler at babyen din er minst tre måneder gammel. Noen mennesker tar hull i barnas ører i spedbarnsalderen, mens andre vil vente til barnet er modent nok til å ta seg av piercingstedet.

Er det grusomt å ta hull i en babys ører?

Medisinsk sett, det er ingen ideell alder for å ta hull i et barns ører. American Academy of Pediatrics er enig i at det ikke er noen risiko ved å gjøre det som nyfødt, selv om det anbefaler å holde ut til barnet kan ta seg av piercingen på egen hånd.

Når bør du ta hull i babyens ører?

Alder 2 måneder er uten tvil et ideelt tidspunkt for å få hull i ørene til babyen din, fordi det faller sammen med den første vaksinasjonsrunden. Babyer i alderen 5-6 måneder kan lokalisere smerte og er mer sannsynlig å rykke i øredobbene.

Gjør ørepiercing vondt for en baby?

Å hull i babyens ører ved fødselen

Selv om piercingen er over i løpet av sekunder, er det smertefullt fordi det gjøres uten narkose Hvis du vil spare din nyfødte som smerten, spør legen om en liten bit av lokalbedøvelse kan påføres lappen før piercingen.

Hvordan kan jeg gjøre ørepiercingen mindre smertefull for babyen min?

Munnstimulering er en viktig del av barns utvikling og kan hjelpe med å roe babyen! Babyer har unike preferanser, så å oppmuntre det de foretrekker er ideelt for å redusere smerte under piercingen. Et eldre spedbarn kan nyte en matbit, mens et yngre spedbarn kanskje foretrekker en smokk.

Anbefalt: