Logo no.boatexistence.com

Vanner du høne og kylling?

Innholdsfortegnelse:

Vanner du høne og kylling?
Vanner du høne og kylling?

Video: Vanner du høne og kylling?

Video: Vanner du høne og kylling?
Video: КЕМПИНГ в ДОЖДЬ - Дождь и снег с палаткой, брезентом и собакой 2024, Kan
Anonim

I gjennomsnitt er en gang i uken hvor ofte du bør vanne høner og kyllinger. Unngå å vanne høner og kyllinger når jorda er fuktig, spesielt etter regn. Vent noen dager og sjekk igjen. Planten vil ikke visne på noen dager.

Hvor mye vann trenger en høne- og kyllingplante?

En vanning per uke er generelt nok i varmt vær, men aldri vann planten med mindre jorden føles helt tørr. Vann sparsomt om vinteren, og gir bare nok vann til å hindre planten fra å skrumpe. La potten renne godt av og la aldri planten stå i vann.

Hvordan vanner du en høne- og kyllingplante?

Vann plantene dine sjelden.

Disse tørketolerante plantene trenger svært lite vann når de er modne og kan gå i flere uker uten å vanne. Når de er etablert, kan du bare vanne hønene og ungene dine når jorden rundt tørker ut- vanligvis en gang i uken i varmt klima

Hvordan tar du vare på en høne- og kyllingplante?

De krever full sol og godt drenert, til og med grumsete jord. Høner og kyllinger trenger ikke mye gjødsel og bør sjelden vannes. Som sukkulenter er høner og kyllingplanter vant til svært lite vann.

Trenger høne- og kyllingplanter sol?

"De er en av de eneste sukkulentene som vil overleve ikke bare frost, men også snø." De krever veldig lite jord, høner og kyllinger er et populært valg for steinhager. Imidlertid trives de også i blomsterbed og plantekasser. Høner og kyllinger foretrekker full sol, men tåler delvis skygge.

Anbefalt: