Logo no.boatexistence.com

Kan du legge olje i vokssmelteren?

Innholdsfortegnelse:

Kan du legge olje i vokssmelteren?
Kan du legge olje i vokssmelteren?

Video: Kan du legge olje i vokssmelteren?

Video: Kan du legge olje i vokssmelteren?
Video: Узнав это СЕКРЕТ, ты никогда не выбросишь пластиковую бутылку! ТАКОГО ЕЩЕ НИКТО НЕ ВИДЕЛ! 2024, Kan
Anonim

Ja, det er mulig å bruke eteriske oljer i voksvarmeren. … Dette er den samme ideen som å bruke en bærerolje i en rørdiffusor. Når det kommer til Scentsy voksvarmere, sier de at voksvarmerne deres er designet spesielt for vokssmelter, og at olje kan misfarge retten du smelter voksen i.

Kan du bruke duftolje i vokssmelteapparat?

Ja, det er ikke et problem, voksen smelter til samme nivå som oljene du legger i. Noen blander voksterningen mens den løses opp med aromaterapi olje for å få lukten de liker.

Kan du legge eteriske oljer i vokssmelter?

Vokssmelter er veldig allsidige, og du kan stort sett tilsette alle essensielle oljer du vil. Jeg elsker muligheten til å skape en bestemt stemning eller endre duften i henhold til de forskjellige årstidene.

Hvordan bruker du eteriske oljer i vokssmelter?

For å bruke vokssmeltene, sprett en eller to i toppen av en oljebrenner, tenn et lys under og nyt duften som frigjøres når voksen varmes opp og smelter.

Hvordan blander du eteriske oljer for vokssmelter?

Fôr saktekokeren med en liner, og hell i 2 kopper soyavokspellets. Når voksen er helt smeltet, tilsett 40 dråper lavendel, 30 dråper sedertre og 20 dråper vetiver essensielle oljer og rør sammen.

Anbefalt: