Logo no.boatexistence.com

Hva er sannsynligvis gjensidig utelukkende?

Innholdsfortegnelse:

Hva er sannsynligvis gjensidig utelukkende?
Hva er sannsynligvis gjensidig utelukkende?

Video: Hva er sannsynligvis gjensidig utelukkende?

Video: Hva er sannsynligvis gjensidig utelukkende?
Video: Mutually Exclusive vs. Independent Events EXPLAINED in 4 minutes 2024, Kan
Anonim

Hvis to hendelser ikke har noen elementer til felles (deres skjæringspunkt er det tomme settet.), kalles hendelsene gjensidig utelukkende. Dermed P(A∩B)=0. Dette betyr at sannsynligheten for at hendelse A og hendelse B skjer er null.

Hva betyr gjensidig utelukkelse i sannsynlighetseksempel?

Av Paul King 17. januar 2018 i Probability. Hvis to hendelser utelukker hverandre, betyr det at de ikke kan skje samtidig For eksempel er de to mulige utfallene av en myntvending gjensidig utelukkende; når du kaster en mynt, kan den ikke lande både hoder og haler samtidig.

Hva er gjensidig utelukkende med eksempel?

Gjensidig eksklusive arrangementer er ting som ikke kan skje samtidigDu kan for eksempel ikke løpe fram og tilbake samtidig. Begivenhetene "løper fremover" og "løper bakover" utelukker hverandre. … Så "kaste en hoder" og "kaste en haler" utelukker hverandre.

Hva betyr gjensidig utelukkelse?

Gjensidig utelukkende er et statistisk begrep som beskriver to eller flere hendelser som ikke kan skje samtidig. Det brukes ofte for å beskrive en situasjon der forekomsten av ett utfall erstatter det andre.

Hvordan definerer du sannsynlighet og gjensidig utelukkende hendelse?

Mutually Exclusive Events Probability Rules

I sannsynlighetsteori er to hendelser utelukkende eller usammenhengende hvis de ikke skjer samtidig Et tydelig tilfelle er sett med resultater av ett enkelt myntkast, som kan ende i enten hode eller haler, men ikke for begge.

Anbefalt: