Logo no.boatexistence.com

Når slutter vaktmesterperioden?

Innholdsfortegnelse:

Når slutter vaktmesterperioden?
Når slutter vaktmesterperioden?

Video: Når slutter vaktmesterperioden?

Video: Når slutter vaktmesterperioden?
Video: Early onset Dementia video 2024, Kan
Anonim

1.4 Generelt sett begynner vaktmesterperioden på tidspunktet forsamlingshuset oppløses eller utløper og fortsetter til resultatet av valget er klart, og hvis det skal være et regjeringsskifte, inntil den nye regjeringen er utnevnt.

Hvor lang er vaktmesterperioden Australia?

I perioden før et valg påtar den australske regjeringen en vaktmesterrolle. Vaktmesterperioden begynner når Representantenes hus er oppløst og fortsetter til valgresultatet er klart eller til en ny regjering er utnevnt, hvis det er et regjeringsskifte.

Hvor lang er vaktmesterperioden i Victoria?

Vekterperioden er norm alt 30 til 60 dager før valget. Vaktmesterperioden starter fra utstedelse av stevningene for den tidsbestemte valgdato - som ved lov skal skje 28 dager før valget - og varer til valgresultatet er kjent.

Hva er vaktmestermodus?

Veievaktkonseptet anerkjenner at hvert stortingsvalg kan bety et regjeringsskifte Det hviler også på prinsippet, felles for alle konstitusjoner i Westminster-stil, at en gang Representantenes hus er oppløst, kammeret som regjeringen er ansvarlig for, eksisterer ikke lenger.

Hva er vaktmestertjenester?

Vekterbestemmelser anerkjenner eksplisitt at etter parlamentets oppløsning må regjeringens virksomhet fortsette og at "vanlige administrasjonssaker" må tas opp. Bestemmelser tillater normal drift av alle offentlige avdelinger.

Anbefalt: