Logo no.boatexistence.com

Kan gerbera tusenfryd overvintre?

Innholdsfortegnelse:

Kan gerbera tusenfryd overvintre?
Kan gerbera tusenfryd overvintre?

Video: Kan gerbera tusenfryd overvintre?

Video: Kan gerbera tusenfryd overvintre?
Video: Как сделать цветы герберы из атласных лент своими руками 2024, Kan
Anonim

Du kan behandle en gerbera som en vanlig inneplante, eller du kan la den gå delvis i dvale i vintermånedene. … Grav gerbera tusenfryd, legg den i en beholder fylt med høykvalitets potteblanding, og ta den med innendørs når nettene faller under 40 grader F.

Kan du beholde gerbera tusenfryd fra år til år?

De er noe sårbare for skadedyr og muggsopp, men kan holdes sunne og blomstrende året rundt Også kjent som den afrikanske tusenfryden, blir Gerbera generelt sett på som en ettårig plante i områder der frost oppstår. Det betyr ikke at du ikke kan holde dem i live over vinteren. Du må bare sørge for at de ikke fryser.

Kommer gerbera-tusenfrydene mine tilbake neste år?

gerber tusenfryd kommer tilbake hvert år i tropiske klima. De regnes som flerårige i USDA-vekstsonene 9 til 11. De vil også vokse i sonene 6 til 8, men vil dø ved den første frosten -- så i disse områdene regnes de som ettårige.

Hvordan tar du vare på gerberaer om vinteren?

Plant gerbera tusenfryd med kronen hevet litt over jordlinjen. Plasser potter på en solrik vinduskarm eller i et drivhus. Ikke gjødsle over vintermånedene, og la jorden tørke litt før vanning. Tåke går ukentlig for å øke fuktigheten og holde dem rene.

Vokser gerberaer tilbake hvert år?

Selv for en nybegynner er disse plantene ganske enkle å dyrke. … Så du må vanne inn i en tallerken, i stedet for ovenfra plantene. Gerbera søt honning. Planter er ikke bare egnet til å gå utendørs, men de er også hardføre, dette betyr de kommer tilbake hvert år.

Anbefalt: