Logo no.boatexistence.com

Vil cory steinbit spise reker?

Innholdsfortegnelse:

Vil cory steinbit spise reker?
Vil cory steinbit spise reker?

Video: Vil cory steinbit spise reker?

Video: Vil cory steinbit spise reker?
Video: 20 MOMENTS YOU WOULDN'T BELIEVE IF NOT FILMED 2024, Kan
Anonim

Ja, det kan de! Corydoras og reker er gode tankkamerater. Det er en liten sjanse for at corydoraene kommer til å spise en rekeunge eller to, men rekebestanden din vil øke.

Kan steinbit og reker leve sammen?

Mens de fleste fisker vil tære på dvergrekeyngel, kan et kraftig plantet akvarium være svært nyttig for å oppveie denne predasjonen. … For eksempel vil små eller store Amano-reker være fine å ha med liten glassmaller, men små amano-reker vil ikke være trygge med fullvoksen 4-6” glassmaller.

Vil Cory steinbit spise døde reker?

De vil ikke spise levende reker, men døde reker er rettferdig vilt for Corys, fordi de er så opportunistiske matere. Så levende reker har langt mindre å frykte fra Corys, fordi de alltid vil velge det enkle alternativet når det gjelder mat.

Vil Panda Cory spise reker?

Panda Cory Catfish er en veldig fredelig skolefisk som er kompatibel med de fleste nanoakvariedyr. Den kan spise dvergreker, men er generelt trygg å holde sammen med voksne dvergreker.

Kan du holde corys med reker?

Cory Catfish tankkamerater kan være Amano Shrimp, Red Cherry Shrimp og Ghost Shrimp. … Og Corys kan virkelig være interessant ettersom de mater og samhandler med forskjellige typer snegler og reker. Det er ikke uvanlig at Corys mater rett ved siden av tankkameratene.

Anbefalt: