Logo no.boatexistence.com

Vil motorskylling skade motoren?

Innholdsfortegnelse:

Vil motorskylling skade motoren?
Vil motorskylling skade motoren?

Video: Vil motorskylling skade motoren?

Video: Vil motorskylling skade motoren?
Video: HOW CAN ENGINE FLUSH DAMAGE YOUR ENGINE? HOW TO KEEP ENGINE CLEAN FROM CARBON & SLUDGE DEPOSIT 2024, Kan
Anonim

Som General Motors refererer til i publikasjonen ovenfor, motorspyling kan skade motoren din Kjemikaliene i spyletilsetningsstoffer kan skade motortetninger, og føre til dyre reparasjoner i tilfelle en oljelekkasje. Disse kjemikaliene kan også skade motorlager; turboladere og andre oljesmurte komponenter.

Er motorspyling en god idé?

Er en motorspyling nødvendig? En god motorspyling kan hjelpe til med å løsne avleiringer og løse opp slam, slik at motoren blir som ny. I gamle motorer med høye mil kan imidlertid motorslammet være den eneste barrieren som hindrer motorolje i å sive gjennom slitte eller sprukne tetninger.

Hvorfor bør du ikke bruke motorspyling?

Motorspyling: Hvorfor bilprodusenter ikke anbefaler dem

I tilfelle spyling tømmer du dem ut; for tilsetningsstoffer brennes alt avfall av. Grunnen til at bilprodusentene ikke godkjenner det, er at de er bekymret for at noen av disse kjemikaliene kan reagere med gummi- eller plastkomponenter i motoren og forårsake for tidlig aldring og feil.

Kan du rense slam fra en motor?

Use An Engine Flush

Den enkleste løsningen her er å bruke en kjemisk motorslamfjerner … Dette gir den kjemiske løsningen tid til å løse opp slammet og trekke som mye av det som mulig tilbake i oljen. Deretter skifter du olje og motorslammet fjernes sammen med den gamle oljen.

Hvor ofte bør du skylle motoren?

Hvor ofte bør du rengjøre motoren din? Mange bilmekanikere og forhandlere vil instruere deg om å bruke en motorrenser hver 3 000 til 8 000 miles, men moderne motorer er ganske kompetente til å holde slam i sjakk. Det anbefales å gjøre en full motorspyling ved rundt 35 000 miles

Anbefalt: