Logo no.boatexistence.com

Hva er impregneringsprosess?

Innholdsfortegnelse:

Hva er impregneringsprosess?
Hva er impregneringsprosess?

Video: Hva er impregneringsprosess?

Video: Hva er impregneringsprosess?
Video: Эпоксидную смолу использую не по назначению! Отличная идея своими руками! 2024, Juli
Anonim

Støpeimpregnering er prosessen for å fjerne luft fra porene i lekkasjebaner i et støpegods og erstatte det med harpiks som er spesielt formulert for å herde i porene slik at støpegodset blir presset.

Hva er impregneringsmetode?

Impregneringsmetode er vanligvis kjent som en fysisk metode for katalysatorfremstilling Begynnende fuktighetsimpregnering (IWI) eller tørrimpregnering regnes som en industriell og effektiv metode som innebærer å okkludere løsningen av aktivt(e) metall(er) i porene på støtten [15]. Parnian et al.

Brukes til impregneringsprosessen?

Vakuumimpregneringstetninger porøsitet og lekkasjebaner i metallstøpegods og pulveriserte metalldeler som dannes under støpe- eller støpeprosessen. Prosessen gjøres ved å fylle porene med en tetningsmasse under trykk for å stoppe væsker eller gasser fra å lekke under trykk.

Hva betyr det å være impregnert?

verb (brukt med objekt), imp·preg·nat·ed, impreg·nat·ing. å gjøre gravid; bli med barn eller unge. å gjødsle. å få til å bli infundert eller gjennomtrengt gjennom, som med et stoff; mette: å impregnere et lommetørkle med billig parfyme.

Hva vil det si å befrukte en kvinne?

: å få (et materiale) til å bli fylt eller gjennomvåt med noe.: for å gjøre (en kvinne eller et hunndyr) gravid.

Anbefalt: