Logo no.boatexistence.com

Hvorfor maisfôret kylling?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor maisfôret kylling?
Hvorfor maisfôret kylling?

Video: Hvorfor maisfôret kylling?

Video: Hvorfor maisfôret kylling?
Video: WHY Give CORN to Your Chickens! 2024, Kan
Anonim

Kyllinger er altetende, noe som betyr at de spiser en rekke planter, frø, insekter og ormer som vanligvis finnes i beitemarker. Maisfôr gir mer enn nok kalorier, noe som får de inaktive kyllingene til å fylle seg raskt, men det er for lite fettsyrer og visse aminosyrer, vitaminer og mineraler til at kyllinger kan trives.

Hva er spesielt med maisfôret kylling?

Vanligvis samme rase som all annen kylling, men oppdrettet på mais, som gir en utrolig appetittvekkende farge og smak. Smaken finnes også i fettlaget under huden – ikke fjern det.

Er maisfôret kylling bedre enn vanlig kylling?

Dette betyr ingenting i forhold til dyrevelferd. Kyllinger er altetende, så de klør seg rundt for å spise planter, frø, insekter og ormer. Så å mate dem mais betyr ikke bedre kvalitet (det er litt markedsføringsspinn), det betyr vanligvis at de blir fettet opp raskere.

Er maisfôret kylling mer velsmakende?

Den maisfylte dietten gir det møre og saftige kjøttet et snev av fet sødme. Det betyr at kjøttet har mer smak enn en vanlig kylling. Med andre ord, disse maisfôrede kyllingbrystene er råvarer med den mest strålende smak, tekstur og utseende.

Er mais godt for kyllinger å spise?

Kyllinger kan og vil spise nesten like mye mais som du mater dem, men du bør begrense mengden de spiser fordi det er mye karbohydrater og lite protein som gjør det til en dårlig kyllingfôr.

Anbefalt: