Logo no.boatexistence.com

Vil fender fakler forårsake rust?

Innholdsfortegnelse:

Vil fender fakler forårsake rust?
Vil fender fakler forårsake rust?

Video: Vil fender fakler forårsake rust?

Video: Vil fender fakler forårsake rust?
Video: Are Fender Flares Actually Worth It? 2024, Kan
Anonim

Nei, fender fakler hindrer generelt ikke rust fra å vises i disse områdene; ironisk nok, de kan faktisk forårsake rust i stedet, la meg forklare hvorfor. De er kanskje ikke vanntette, det er alt. Fender-bluss kan føre til enda dårligere resultater for folk som bor på disse stedene med veis alt.

Forhindrer fender fakler rust?

Forhindrer Fender Flares Rust

Tro det eller ei, fender flares kan faktisk føre til at kjøretøyets fendere ruster … Faktisk vann, veis alt og annet rusk kan bli fanget mellom fender fakkelen og lastebilens karosseri. Over tid kan dette føre til at det dannes rust og annen korrosjon.

Er fender fakler bra for rust?

Bare installer et sett av våre tilpassede fender fakler, siden det er den ultimate dekningen for rustproblemet! De er enkle å installere, og de gir god beskyttelse.

ødelegger fenderflare maling?

Yes dette er et vanlig problem med fender fakler. Det er forårsaket av den lille mengden bevegelse mellom fakkelen og lastebilen. Hvis det noen gang slites gjennom malingen, vil det være en vei for rust å starte, noe som får malingen til å boble.

Er fender fakler gode eller dårlige?

Selv om de unektelig endrer utseendet til kjøretøyet ditt, kan fenderreflekser også forbedre kjøretøyets funksjonalitet og bidra til å holde det i bedre form. … Hvis du restaurerer en klassisk lastebil, kan fenderbluss også være en god måte å dekke over eventuelle vanskelige rustflekker på hjulbrønnene.

Anbefalt: