Logo no.boatexistence.com

Er acrobat dc det samme som pro?

Innholdsfortegnelse:

Er acrobat dc det samme som pro?
Er acrobat dc det samme som pro?

Video: Er acrobat dc det samme som pro?

Video: Er acrobat dc det samme som pro?
Video: Решено: зависает или не отвечает adobe acrobat 2024, April
Anonim

Acrobat DC tilbys som et abonnementskjøp. Du kan kjøpe Acrobat Pro DC eller Acrobat Standard DC gjennom et årlig eller månedlig abonnement. Den inkluderer Acrobat Pro eller Standard for skrivebordet ditt, pluss Adobe Document Cloud-mobilapper og Document Cloud-tjenester.

Er Acrobat Pro det samme som Acrobat DC?

Acrobat Pro DC inkluderer alle funksjonene til Acrobat Pro 2020, pluss disse tilleggsfunksjonene.

Er Adobe Acrobat det samme som Adobe Acrobat Pro?

Adobe Acrobat er et bet alt program som kommer i to versjoner Acrobat Standard og Acrobat Pro Du betaler for dem enten med en månedlig abonnementsavgift eller en engangsavgift. Acrobat kan gjøre alt Reader kan gjøre, men også mye mer. Så i utgangspunktet er Reader gratis og lar deg jobbe med eksisterende PDF-dokumenter.

Er Acrobat Pro DC verdt det?

Hvis du er en profesjonell på jakt etter det mest omfattende PDF-verktøysettet, er Adobe Acrobat DC Pro best-verktøyet for deg. Den tilbyr flere måter å lage PDF-dokumenter og -skjemaer på, lar deg redigere og omorganisere PDF-er, og har de beste sikkerhets- og delingsfunksjonene i virksomheten. Jeg anbefaler det.

Trenger jeg Acrobat Pro?

En kritisk funksjon for mange brukere er muligheten til å konvertere skannede papirdokumenter til søkbare, redigerbare PDF-filer. For det trenger du Acrobat Pro DC. Den kan gjenkjenne tekst på en rekke språk, slik at du enkelt kan finne og redigere informasjon i dokumentet.

Anbefalt: