Logo no.boatexistence.com

Døde hei arnoldforeldre?

Innholdsfortegnelse:

Døde hei arnoldforeldre?
Døde hei arnoldforeldre?

Video: Døde hei arnoldforeldre?

Video: Døde hei arnoldforeldre?
Video: What if Cola is Poured into a Person's Bloodstream? 2024, Kan
Anonim

Phil og Gertie er ikke besteforeldre, men foreldre som fikk sine avkom i høy alder. Og det avkommet er Arnold. … «Besteforeldrene er ment alt ustabile og fort alte Arnold at hans ekte foreldre, i normal alder, døde i en flyulykke.

Hva skjedde med Hey Arnolds foreldre?

Det blir avslørt at Arnolds foreldre var ofre for en type sykdom som fikk dem og alle voksne til å falle i dyp søvn Heldigvis blir en kur funnet og Arnold får å reise hjem til foreldrene. Showskaper Craig Bartlett fort alte AV Club at denne avslutningen er perfekt.

Finner Arnold foreldrene sine?

I filmen kjemper Arnold mot pirater for å finne foreldrene sine. Det viser seg at de er syke av sovesyke. … De redder foreldrene hans og hele landsbyen, og til slutt bringer han foreldrene hjem til pensjonatet i New York. Gode slutter rundt!

Hvem er Arnolds ekte foreldre?

Teorien sier at Arnolds besteforeldre, Phil og Gertie, er hans ekte foreldre, og fordi de fikk ham i en høy alder, ble Arnold født med noen få helseproblemer, som hydrocephalus – derav formen på hodet hans.

Er mammaen til Helga alkoholiker?

Helgas Mamma er en alkoholiker . Helga og Olgas mor, Miriam Pataki, er helt full. Når hun ikke stokker bort til kjøkkenet for å lage noen "smoothies" (kanskje margaritas?), så går hun rundt i huset og slenger i orden.

Anbefalt: