Logo no.boatexistence.com

Trenger jeg amd apu-driver?

Innholdsfortegnelse:

Trenger jeg amd apu-driver?
Trenger jeg amd apu-driver?

Video: Trenger jeg amd apu-driver?

Video: Trenger jeg amd apu-driver?
Video: ВСЯ НОЧЬ С ПОЛТЕРГЕЙСТОМ В ЖИЛОМ ДОМЕ, я заснял жуткую активность. 2024, Kan
Anonim

Igjen, det er ingen APU-spesifikk driver Last ned driverne for brikkesettet og grafikkenheten som samsvarer med det som er innebygd i "APU", og du bør ha det du trenger. AMD refererer heller ikke lenger til de Ryzen-baserte CPU-ene med integrert grafikk som APU-er, ikke at det gjør så mye annet enn for klarheten.

Må jeg installere APU-drivere?

Du burde ikke ha noe behov for å installere begge driverne. APU-sjåførene er der allerede. Hvis du velger, kan du sannsynligvis installere begge uten problemer, da de er helt separate enheter. Det er imidlertid ingen grunn til det.

Hva er AMD APU-driveren til?

Det er en universell driver for alle gpuer og apus. Hvis du installerer det, vil det oppdage og oppdatere alle amd-relaterte maskinvaredrivere tilsvarende.

Bør jeg avinstallere APU-drivere?

Du trenger ikke å avinstallere det, siden Windows vil automatisk oppdage den diskrete GPUen og bruke dens drivere i stedet. Ombord blir deaktivert.

Trenger jeg en APU?

Hvis du spør deg selv, "bør jeg kjøpe en Ryzen APU?" for en ny budsjettspill-PC er det korte svaret yes, sannsynligvis. Det er fordi Ryzen APU er det beste spillet i byen, og muligens det eneste spillet for gjør-det-selv-byggere for å bygge en førstegangsspillmaskin, i møte med lommebok-sprengende GPU-priser.

Anbefalt: