Logo no.boatexistence.com

Gjør en possum et godt kjæledyr?

Innholdsfortegnelse:

Gjør en possum et godt kjæledyr?
Gjør en possum et godt kjæledyr?

Video: Gjør en possum et godt kjæledyr?

Video: Gjør en possum et godt kjæledyr?
Video: Do OPOSSUMS make good PETS? 2024, Kan
Anonim

Korthalet opossum har vokst i popularitet som et eksotisk kjæledyr. De er veldig gode kjæledyr for nybegynnere på grunn av deres renslighet, altetende kosthold og generelt gode helse. Disse opossumene er små, generelt vennlige skapninger med enkle vedlikeholdskrav, og de er absolutt søte!

Kan du temme en possum?

Spørsmål: Kan jeg holde en opossum som kjæledyr? Svar: Nei. Alle ville dyr hører hjemme i naturen. Gi opossumen sjansen til å leve det livet naturen har tiltenkt … i naturen.

Hvor vanskelig er det å holde en possum som kjæledyr?

Det er imidlertid ulovlig å holde dem uten rehabiliteringstillatelse for dyreliv, og når de er gamle nok til å overleve på egenhånd, kan og bør sunne possum slippes ut. De er ville dyr som ikke har det bra ofte i fangenskap. Å prøve å forvandle en possum til et kjæledyr kan være dyrt og hjerteskjærende.

Hvordan er det å ha en possum som kjæledyr?

Hvis de holdes som kjæledyr, kan de bli overvektige og potensielt usunne. I tillegg er opossum enslige dyr og kommer kanskje ikke overens med andre dyr. Hvis du har eksisterende kjæledyr (f.eks. hund, katt), er kanskje ikke en opossum et godt tillegg.

Gjør possums en god forventet levetid for kjæledyr?

Opossums i fangenskap lever norm alt mellom 3-4 år, men opptil 8-10 år er beskrevet.

Anbefalt: