Logo no.boatexistence.com

Støtter airpods dolby atmos?

Innholdsfortegnelse:

Støtter airpods dolby atmos?
Støtter airpods dolby atmos?

Video: Støtter airpods dolby atmos?

Video: Støtter airpods dolby atmos?
Video: Эволюция Apple AirPods 2016-2021 гг. 2024, Kan
Anonim

Ja. Du kan lytte til Dolby Atmos-musikk i romlig lyd med dynamisk hodesporing på AirPods Pro og AirPods Max med en kompatibel iPhone eller iPad.

Støtter AirPods 2 Dolby Atmos?

Som standard vil Apple Music automatisk spille av Dolby Atmos-spor på alle AirPods og Beats-hodetelefoner med en H1- eller W1-brikke, samt de innebygde høyttalerne i det siste iPhone, iPad og Mac (M1)-modeller. Den romlige lyden støttes av Apple TV (2017 og 2021).

Kan du lytte til Dolby Atmos med hodetelefoner?

Men Dolby Atmos fungerer på alle hodetelefoner, fra de beste trådløse ørepluggene til de beste støyreduserende hodetelefonene – selv om det er mest effektivt på AirPods Pro og AirPods Max, av grunner vi kommer til snart. Og det gjør en umiddelbar og åpenbar forskjell når du lytter til kompatible spor på alle hodetelefoner…

Hvordan får jeg gratis Dolby Atmos?

Prøv Dolby Atmos gratis ved å laste ned Dolby Access-appen fra Xbox Box One eller Windows 10 Store. Hvis du er et spillstudio og ønsker å aktivere Dolby Atmos for Headphones for teamet ditt, gi oss beskjed.

Hvordan hører jeg på Dolby Atmos?

Velg hvordan du lytter til Dolby Atmos på iPhone eller iPad

Gå til Innstillinger. Tap Music. Under Lyd trykker du på Dolby Atmos. Velg Automatisk, Alltid på, eller slå av Dolby Atmos.

Anbefalt: