Logo no.boatexistence.com

Vil aidan gallagher være med i sesong 3?

Innholdsfortegnelse:

Vil aidan gallagher være med i sesong 3?
Vil aidan gallagher være med i sesong 3?

Video: Vil aidan gallagher være med i sesong 3?

Video: Vil aidan gallagher være med i sesong 3?
Video: Ritu Arya & Aidan Gallagher Interview: The Umbrella Academy Season 3 2024, Kan
Anonim

The Umbrella Academy sesong 3 rollebesetning Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher og Justin H. Min er alle bekreftet til repriserollene deres som Hargreeves-søsknene, mens Ritu Arya kommer tilbake som Lila.

Blir det en sesong 3 for The Umbrella Academy?

Umbrella Academy ble offisielt fornyet for sesong 3 Netflix fornyet serien i november 2020, og i slutten av august 2021 avsluttet serien filmingen. Rollelisten delte de spennende nyhetene på Instagram, gjennom showrunner Steve Blackman. Se kunngjøringen nedenfor.

Hva vil skje i Umbrella Academy sesong 3?

Sesong 3 vil dreie seg rundt den nye søskenflokken, k alt The Sparrow Academy. Vi vet ikke nøyaktig hvem de er, men det ser ut til at Hargreeves i denne alternative tidslinjen kan ha adoptert syv forskjellige barn fra de 43 som er født med superkrefter.

Hvor mange sesonger av Umbrella Academy er planlagt?

Blir tredje sesong av The Umbrella Academy den siste? Til tross for alle de pågående vitsene om at Netflix kansellerer programmer før de kommer til fire sesonger, tviler vi sterkt på at de vil stoppe historien ved 3 seasons Et 18-siders dokument har blitt gitt til showrunner Steve Blackman av komisk medskaper Gerard Way.

Vil det bli en manifest sesong 4?

Det er offisielt: Manifest kommer tilbake for en fjerde og siste sesong. Det er offisielt: Manifest kommer tilbake for en fjerde sesong på Netflix, to måneder etter at den ble kansellert av NBC.

Anbefalt: