Logo no.boatexistence.com

Når skal jeg bruke en compander?

Innholdsfortegnelse:

Når skal jeg bruke en compander?
Når skal jeg bruke en compander?

Video: Når skal jeg bruke en compander?

Video: Når skal jeg bruke en compander?
Video: Når skal jeg bruke adjektiv og når skal jeg bruke adverb? 2024, Kan
Anonim

Compander brukes i digitale telefonisystemer, komprimering før inngang til analog til digital omformer og deretter utvidelse etter en digital til analog omformer. Kvantiseringsfeil, effekter av støy kan minimeres med Compander.

Hva brukes en compander til?

Companding brukes i digitale telefonisystemer, komprimering før inngang til en analog-til-digital-omformer, og deretter utvidelse etter en digital-til-analog-omformer Dette tilsvarer ved å bruke en ikke-lineær ADC som i et T-bærer telefonsystem som implementerer A-lov eller μ-lov kompanding.

Hva gjør en compander lyd?

A compander først komprimerer lyd ved senderen med et fast komprimeringsforhold før RF-modulasjon. Ved mottakeren utvides signalet deretter med samme forhold etter demodulering. Kompandere hjelper til med å overvinne støygrensene som ligger i FM-radiosignaler med smal båndbredde.

Hva er compander-system?

Navnet Compander beskriver en multi-aksel turbomaskin, som inkluderer både kompressor- og ekspansjonstrinn. … En typisk kompander er elektrisk motordrevet og består av tre kompresjonstrinn og ett ekspansjonstrinn, montert på en felles girkasse og ramme for å produsere den kalde kraften som kreves for flytende prosesser.

Hva er companding og hvorfor kreves det?

For digitale lydsignaler brukes kompandering i pulskodemodulasjon (PCM). Prosessen innebærer å redusere antall biter som brukes til å registrere de sterkeste (høyeste) signalene. I det digitale filformatet forbedrer kompandering av signal-til-støy-forholdet ved reduserte bithastigheter

Anbefalt: