Logo no.boatexistence.com

Når er tilfredsstillende oppdatering 5?

Innholdsfortegnelse:

Når er tilfredsstillende oppdatering 5?
Når er tilfredsstillende oppdatering 5?

Video: Når er tilfredsstillende oppdatering 5?

Video: Når er tilfredsstillende oppdatering 5?
Video: 【TRAILER】 Update 5 Out NOW on Early Access! 2024, Kan
Anonim

Du vil se at oppdatering 5 treffer den eksperimentelle grenen 26.oktober, og hele utgivelsen til live-servere forventes å komme omtrent en måned senere.

Hva er neste tilfredsstillende oppdatering?

Oppdatering 5 er planlagt utgitt på den eksperimentelle grenen 26. oktober 2021, som avslørt i en video lastet opp 24. september 2021. Et generelt utgivelsesvindu høsten 2021 ble bekreftet tidligere. Den 26. januar 2021, Dev Stream, ble det avslørt at oppdatering 5 er planlagt og i det minste frem til 1.0.

Er tilfredsstillende oppdatering 3 ute?

3 – Build 117050. Denne oppdateringen ble utgitt 11. mars 2020. Det er den siste oppdateringen av Update 3-utviklingen, som bringer funksjonene til den stabile grenen. Det originale innlegget kan sees på Satisfactorys offisielle nettsted, samt Discord og Reddit.

Er tilfredsstillende fortsatt under utvikling?

Satisfactory har vært i utvikling siden 2016 og har blitt spilt av folk i over et år nå. Vi visste fra starten at det ville være umulig for teamet vårt å levere det beste fabrikkbyggespillet (i tre dimensjoner) uten hjelp fra vårt stadig voksende fellesskap.

Hvordan jukser du på Satisfactory?

Hvordan aktiverer jeg juksekonsoll i Satisfactory? Trykk Ctrl+ Shift+ L for å åpne juksekonsollen. Du kan også trykke på tilde-tasten (~) for å åpne konsollkommandoen og begynne å skrive juksekoder i den. Satisfactory har en låst konsoll, så du trenger ikke å gjøre noen store endringer i spillet.

Anbefalt: