Vil tilfredsstillende komme til konsollen?

Innholdsfortegnelse:

Vil tilfredsstillende komme til konsollen?
Vil tilfredsstillende komme til konsollen?

Video: Vil tilfredsstillende komme til konsollen?

Video: Vil tilfredsstillende komme til konsollen?
Video: Нелогичная жизнь_Рассказ_Слушать 2024, Oktober
Anonim

Ingen planer for konsoll ennå, dessverre. Det ser ut til at Satisfactory foreløpig ikke er satt til å komme ut på PS4, men en konsollversjon er ikke utelukket. … Derfor, hvis du håper på en PS4-versjon, er det beste du kan gjøre å støtte den eksisterende versjonen på Steam og Epic Games Store.

Oppdateres Satisfactory fortsatt?

Oppdatering 5 er planlagt utgitt på den eksperimentelle avdelingen 26. oktober, 2021, som avslørt i en video lastet opp 24. september 2021. Et generelt utgivelsesvindu høsten 2021 ble bekreftet tidligere. Den 26. januar 2021, Dev Stream, ble det avslørt at oppdatering 5 er planlagt og i det minste frem til 1.0.

Kan du få Hydroneer på PS4?

Kan jeg spille Hydroneer på spillkonsollen min; Xbox, PS4 eller Switch? For øyeblikket er Hydroneer utelukkende spillbart på PC. Utvikleren har utt alt at en konsolllansering kan vurderes etter at alle hovedoppdateringer er ute.

Vil Hydroneer ha flerspiller?

Ja, du leste riktig, Multiplayer kommer til Hydroneer som en GRATIS oppdatering sommeren 2021. … Online flerspiller for å støtte 1-4 spillere. Lansering sommeren 2021. Helt gratis oppdatering.

Er tilfredsstillende en god ting?

Hvis noe er tilfredsstillende, er det greit - akseptabelt, men kanskje ikke bra. Når du tar et emne bestått/ikke bestått, vil karakteren din være tilfredsstillende hvis du oppfyller alle kravene og gjør en fornuftig jobb, eller utilfredsstillende hvis du ikke gjør det. Prøv å ikke forveksle tilfredsstillende og tilfredsstillende.

Anbefalt: