Logo no.boatexistence.com

Vil steven komme tilbake til dynastiet?

Innholdsfortegnelse:

Vil steven komme tilbake til dynastiet?
Vil steven komme tilbake til dynastiet?

Video: Vil steven komme tilbake til dynastiet?

Video: Vil steven komme tilbake til dynastiet?
Video: Dynasty - Steven Returns (epis: Fathers & Sons) 2024, Kan
Anonim

I et Instagram-innlegg 24. mai 2019 kunngjorde Dynasty-hovedforfatteren Paula Sabbaga at sesong 2 var i ferd med å avsluttes, og Stevens historie er ferdig for nå. Men bildeteksten hennes antydet at Steven ville komme triumferende tilbake for å introdusere en politisk historie i sesong 4

Hvorfor forlot Steven dynastiet?

Som voksen kolliderte Steven med sin juridiske far om selskapets retningslinjer og etikk og bestemte seg for å forlate Atlanta.

Kommer Steven noen gang tilbake til dynastiet?

Nei, Steven Carrington kommer ikke tilbake i Dynasty sesong 3. Fansfavoritten spilles av James Mackay, men dessverre forlot skuespilleren prosjektet halvveis i andre sesong. … «Mens Steven hadde et valg om å forlate, gjorde jeg det dessverre ikke.

Kommer Alexei tilbake til dynastiet?

Om karakteren hennes mener Sheridan at Alexis «virkelig er en kjærlig mor, det er bare noen ganger hun blir litt borte i sin søken etter makt eller manipulasjon.» CW sier om Alexis' tilbakekomst i sesong 3, " Alexis er tilbake i Atlanta, med et nytt utseende, en ny mann og massevis av poeng å gjøre opp. "

Hvem ender Steven Carrington opp med?

Steven og Claudia flyr til Reno og er gift. I episode 67, "Tender Comrades", blir de tildelt forvaring av Danny. I episode 72 forsones Steven og Blake, og innen episode 74 har Steven og Claudia flyttet tilbake til herskapshuset.

Anbefalt: