Logo no.boatexistence.com

Vil michael cordero komme tilbake til livet?

Innholdsfortegnelse:

Vil michael cordero komme tilbake til livet?
Vil michael cordero komme tilbake til livet?

Video: Vil michael cordero komme tilbake til livet?

Video: Vil michael cordero komme tilbake til livet?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Nei, Michael forfalsker ikke sin død engang selv om han kommer tilbake i sesong 5. Sin Rostro er den som forfalsker Michaels død og til og med gir ham hukommelsestap for å beskytte hennes sanne identitet.

Kommer Michael og Jane sammen igjen etter at han kommer tilbake fra de døde?

Jane sier at hun fortsatt elsker Michael, og så kommer de sammen igjen I kapittel trettifem møtes Jane, Michael og Rafael til lunsj for å diskutere tilgivelse, men det gjør det ikke Det går ikke bra, da Rafael fortsatt er forelsket i Jane. … Men han får det endelig ut, og Jane samtykker i å gifte seg med ham.

Får Michael hukommelsen tilbake?

Michael får minnet tilbake på Jane the Virgin på slutten av "Chapter 84." Jasons forsøk på å beile til Jane gjennom hele episoden mislyktes, men alt dette er i ferd med å endre seg nå som Jason/Michael faktisk husker kjærlighetshistorien deres.

Ender Jane med Michael?

Fans trodde aldri de skulle se Michael i live igjen på Jane the Virgin før sesong 4-finalen. Men etter at han kom tilbake og avsløringen om at Sin Rostro forfalsket døden hans, er Michael i finalen i Jane the Virgin-serien? Jane valgte offisielt Rafael fremfor Michael i "Chapter 88" og forlot ham i Montana.

Har Jane og Michael en baby?

Dessverre har det gått for lang tid, Michael og Jane skilles. Michael gifter seg med naboen sin og de får en baby sammen De har senere fått barnet og k alte det Baby Michaelina de la Vega Factor. Elias Janssen som Mateo Gloriano Rogelio Solano Villanueva (sesong 4-5), Jane og Rafaels baby.

Anbefalt: