Logo no.boatexistence.com

Vil du komme til himmelen med tatoveringer?

Innholdsfortegnelse:

Vil du komme til himmelen med tatoveringer?
Vil du komme til himmelen med tatoveringer?

Video: Vil du komme til himmelen med tatoveringer?

Video: Vil du komme til himmelen med tatoveringer?
Video: Can Christians Get Tattoos? 2024, Kan
Anonim

Det er ingen bevist teori om at å tatovere ville være en barriere for deg å nå himmelen. Men hvis du er overbevist om at tatoveringer ikke lar deg komme til himmelen, er det alltid den perfekte avgjørelsen å unngå å tatovere.

Hva sier Gud om tatoveringer og piercinger?

“ Du skal ikke skjære i ditt kjød for de døde, og heller ikke tatovere noen merker på deg: Jeg er Herren,” 3. Mosebok 19:28. Dette verset brukes ofte som et argument for å fortelle kristne om å avstå fra tatoveringer. … Forskere tror at tatovering og skjæring av hud var relatert til sorg over de døde.

Hvem skal til himmelen?

Bibelen sier at bare de som aksepterer Jesus som sin personlige frelser. Imidlertid er Gud en barmhjertig Gud. Mange lærde, pastorer og andre tror (med bibelsk grunnlag) at når en baby eller et barn går bort, får de adgang til himmelen.

Hvor mange mennesker kan komme til himmelen?

Basert på deres forståelse av skriftsteder som Åpenbaringen 14:1-4, tror Jehovas vitner at nøyaktig 144 000 trofaste kristne går til himmelen for å regjere med Kristus i riket av Gud.

Hvem sier Bibelen ikke skal komme til himmelen?

I King James-versjonen av Bibelen lyder teksten: Ikke enhver som sier til meg: Herre, Herre, skal. gå inn i himlenes rike; men den som gjør . min Fars vilje som er i himmelen.

Anbefalt: