Logo no.boatexistence.com

Vil baha'iene komme til himmelen?

Innholdsfortegnelse:

Vil baha'iene komme til himmelen?
Vil baha'iene komme til himmelen?

Video: Vil baha'iene komme til himmelen?

Video: Vil baha'iene komme til himmelen?
Video: Дневник хранящий жуткие тайны. Переход. Джеральд Даррелл. Мистика. Ужасы 2024, Kan
Anonim

Alle som lærer og anvender dyder og veiledning av Gud "går til" himmelen. … Fremgang fra selv den verste tilstand er mulig selv i den neste verden, men ikke før individet fundament alt overvinner å avvise guddommelige dyder.

Tror bahaiene på himmelen?

Bahai-skriftene beskriver sinn-kropp-dualismen ved å bruke ulike analogier for å uttrykke sjelens uavhengighet fra kroppen. … Himmelen er en sjel som er nær Gud, ikke et sted, men en tilstand, ettersom den gjennomgår en evig åndelig utvikling. Alle som lærer og anvender dyder og veiledning fra Gud "går til" himmelen.

Hva skjer når en bahai dør?

Når det gjelder død, lærer bahai-troen at det er en egen bevissthet eller sjel for hvert menneske. Ved døden blir sjelen befridd for fysiske bånd og går inn i den åndelige verden, en tidløs forlengelse av universet. Åndelig utvikling avgjør om man er nærmere eller fjernere fra Gud.

Hva tror bahaiene?

Baha'iene tror at Gud åpenbarer med jevne mellomrom sin vilje gjennom guddommelige budbringere, hvis formål er å forvandle menneskehetens karakter og utvikle moralsk og åndelig i dem som reagerer. kvaliteter. Religion blir dermed sett på som ryddig, enhetlig og progressiv fra alder til alder.

Tror Baha jeg på jul?

Feirer bahá'íene jul som et religiøst samfunn? Nei, vi ikke Vi aksepterer Kristus helhjertet, og hedrer derfor feiringen av hans fødsel, men vi feirer ikke jul som et fellesskap. … Så som et fellesskap feirer vi bare de hellige dagene og høytidene knyttet til bahá'í-kalenderen.

Anbefalt: