Logo no.boatexistence.com

Døde michael jackson av?

Innholdsfortegnelse:

Døde michael jackson av?
Døde michael jackson av?

Video: Døde michael jackson av?

Video: Døde michael jackson av?
Video: Michael Jackson - Dirty Diana (Official Video) 2024, Kan
Anonim

Den 25. juni 2009 døde den amerikanske sangeren Michael Jackson av akutt propofol- og benzodiazepinforgiftning hjemme hos ham på North Carolwood Drive i Holmby Hills-området i Los Angeles, California.

Døde Michael Jackson av en sykdom?

Mens han forberedte seg på en serie med London-comeback-konserter som skulle begynne i juli 2009, døde Jackson av akutt propofol- og benzodiazepinforgiftning etter å ha fått hjertestans 25. juni 2009. Hans personlig lege ble dømt for ufrivillig drap i døden og dømt til fire års fengsel.

Hvilken søvnhjelp døde Michael Jackson av?

Aktoratet bygde en sterk sak om at den 50 år gamle "kongen av pop" døde etter at Dr. Conrad Murray hadde gitt Jackson en stor dose propofol (uttales PRO-poe-fall), et kraftig bedøvelsesmiddel, for å hjelpe ham med å sove, og forlot ham så uten tilsyn. Murrays forsvarsteam utformet en teori om at Jackson ga seg selv den dødelige dosen.

Hvilken alder døde MJ?

Den 25. juni 2009 døde Michael Jackson av hjertestans i Los Angeles, California, i en alder av 50. Jacksons død, som ble forårsaket av en dødelig kombinasjon av beroligende midler og propofol, et bedøvelsesmiddel, ble ansett som et drap.

Hva var Michael Jackson verdt da han døde?

Ifølge Associated Press var Michael Jacksons eiendom verdt $482 millioner$ da han vedtok i 2009. Boet bestred imidlertid denne verdien på det sterkeste - mest på grunn av eiendomsregningen som var forberedt som var " alt for høy" for arvingene.

Anbefalt: