Logo no.boatexistence.com

Hvilket dyr spiser billbugs?

Innholdsfortegnelse:

Hvilket dyr spiser billbugs?
Hvilket dyr spiser billbugs?

Video: Hvilket dyr spiser billbugs?

Video: Hvilket dyr spiser billbugs?
Video: What We Wish We Had Known Before Visiting Nepal! 2024, Kan
Anonim

Fugler, rovveps og skunks lever ofte av billbugs.

Hvordan blir du kvitt billbugs?

Sevin® Insektdrepergranulat dreper og kontrollerer voksne nebbebukser og deres larver over og under jordlinjen. Påfør granulatet med en vanlig plenspreder, og vann deretter umiddelbart for å frigjøre de aktive ingrediensene i jorden.

Hvordan forhindrer du regningsfeil?

Hvordan forhindrer jeg billbugs? Den beste måten å forhindre skade på billbug er å frø med gress som er naturlig motstandsdyktig mot billbug som våre Tuff Turf-blandinger, som smaker forferdelig for skadedyr. En annen strategi er å bruke gunstige nematoder i mai for å prøve å kontrollere Billbug-larvene og hindre dem i å skade gresset.

Er billbugs det samme som grubs?

Billbug larver (larver) ligner hvite larver, men er benløse De har kremfargede kropper med brune hoder, og når de er fullt utviklet er de omtrent 1/4 til 1/ 2 tommer lang, avhengig av arten. Kroppen deres er lett buet og ligner på et korn av puffet ris.

Hva er det beste insektmiddelet for larver?

For å drepe larver om våren eller høsten, bruk karbaryl eller triklorfon Bruk alltid gummihansker og gummistøvler når du bruker insektmidler på torvgress. Sørg for å vanne plenen med minst 0,5 tommer vann og la gresset tørke før du slipper noen eller kjæledyr inn i det behandlede området.

Anbefalt: