Logo no.boatexistence.com

Bør du ha magasiner fullastet?

Innholdsfortegnelse:

Bør du ha magasiner fullastet?
Bør du ha magasiner fullastet?

Video: Bør du ha magasiner fullastet?

Video: Bør du ha magasiner fullastet?
Video: Шашлык из Рыбы. Сделал сюрприз для своей семьи. Как мариновать и жарить рыбу? Рецепт курицы 2024, Kan
Anonim

Hvis du bruker fjæren (lasting og lossing av magasinet) ofte vil det også slites ut. … Noen fjærer kan forbli belastet i flere tiår og fortsatt fungere, og andre kan slites ut etter mye kortere tid. Så for sikkerhets skyld er den beste praksisen å rotere magasinene med jevne mellomrom

Skader fjæren å legge igjen kuler i et magasin?

Selv når den holdes fullstendig komprimert, vil en magasinfjær beholde sin energi lenge utover ammunisjonens operative levetid.

Er det dårlig å holde Glock-magasiner fullastet?

Du kan holde dem lastet, men hvis du planlegger å holde dem lastet på ubestemt tid, foreslår jeg at du laster dem ned 1-2 runder i stedet for å komprimere den helt den fjæren. Du vil høre mange si "last dem opp og de vil vare evig ".

Skal jeg bære med en runde i kammeret?

Modern Pistol Safety Features

Moderne bærepistoler er nesten alltid designet for å bæres med en runde i kammeret Sjekk med produsenten for å være sikker, men det er en sjelden defensiv pistol som ikke er designet med fallsikringer og andre interne og eksterne funksjoner for å forhindre uaktsom utladning.

Er det dårlig å ha hagla lastet?

En hagle skal ikke være fullastet til enhver tid Hagler er pålitelige, men en av skytevåpenets hovedfeil er fjæren inne i magasinmekanismen. Ved å holde magasinet fullastet svekker fjæren på innsiden og kan ikke føre skjell inn i røret.

Anbefalt: