Logo no.boatexistence.com

Hva er symbolet for ikke renseri?

Innholdsfortegnelse:

Hva er symbolet for ikke renseri?
Hva er symbolet for ikke renseri?

Video: Hva er symbolet for ikke renseri?

Video: Hva er symbolet for ikke renseri?
Video: Эта находка может стать самой значимой и долгожданной в 21 веке 2024, Kan
Anonim

Ikke-rens-symbolet er en sirkel krysset ut med et "x"-merke. Disse gjenstandene kan lett bli skadet av løsemidler som brukes i renseprosesser.

Hva betyr P for renseri?

Det internasjonale GINETEX-tøysymbolet for renseri er en sirkel. Det kan ha bokstaven P inni seg for å indikere perkloretylenløsningsmiddel, eller bokstaven F for å indikere et brennbart løsemiddel (Feuergefährliches Schwerbenzin). En stolpe under sirkelen indikerer at kun milde rengjøringsprosesser anbefales.

Hva er symbolet for ingen tørketrommel?

Før du legger nye klær i tørketrommelen, er det verdt å se etter denne etiketten. Etiketten som er avbildet nedenfor. «Ikke tørketrommel»-symbolet er en firkant med en sirkel inni med et kryss som går gjennom midten av den «Tørketrommel»-symbolet er bare firkanten og sirkelen.

Ikke vask Ikke tørrrens?

Ikke bruk såper eller vaskemidler, vask i vaskemaskin eller renseri, da dette vil permanent skade plagget og enhver påføring av voksbelegget vil bli fullstendig absorbert ved bomullsstoffet og vil skitne til det indre fôret. Dette vil igjen tilsmusse alle klær som bæres under jakken.

Kan du vaske ting som ikke skal vaskes?

Ikke vask: Varen skal ikke vaskes i vann, ikke engang håndvaskes. Ikke vask-symbolet er vanligvis ledsaget av et renserisymbol.

Anbefalt: