Logo no.boatexistence.com

Hva er en ildkuledrink?

Innholdsfortegnelse:

Hva er en ildkuledrink?
Hva er en ildkuledrink?

Video: Hva er en ildkuledrink?

Video: Hva er en ildkuledrink?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Fireball Cinnamon Whisky er en blanding av kanadisk whisky, kanelsmak og søtningsmidler som er produsert av Sazerac Company. Grunnlaget er kanadisk whisky, og smaken minner ellers om godteriet med lignende navn, Ferrara Candy Companys "Atomic Fireball"-godteri.

Hvorfor er Fireball-whisky dårlig for deg?

Fireball ble tilbakek alt på grunn av bekymring at den inneholdt en ingrediens brukt i frostvæske … I 2014 ble Fireball tilbakek alt i europeiske land fordi propylenglykolnivåene ble ansett for høye. Men ikke bekymre deg, både FDA og CDC har ansett at propylenglykol er trygt ved lave forbruksnivåer.

Hva er i en Fireball?

Fireball Whisky er en blanding av whisky, naturlig kanel og søtningsmidlerVed 66 proof (33 % alkohol i volum) har Fireball 20 prosent mindre alkohol enn standard whisky. Så hvordan smaker det? Noen drikker sier at det smaker som Atomic Fireball-godteri eller Big Red tyggegummi.

Er Fireball trygt å drikke?

Fireball er 100 % trygt å drikke.

Er Fireball virkelig whisky?

Fireball Whisky er en av de mest uvanlige brennevinene jeg noen gang har prøvd. Det er en whiskybasert blanding som inneholder kanel, smakstilsetninger og søtningsmidler. … De fleste som drikker er fast på at det ikke er en whisky, men en likør, fordi alkoholinnholdet er for lavt og det bruker kunstige tilsetningsstoffer.

Anbefalt: