Logo no.boatexistence.com

Når noen er foraktelig?

Innholdsfortegnelse:

Når noen er foraktelig?
Når noen er foraktelig?

Video: Når noen er foraktelig?

Video: Når noen er foraktelig?
Video: ЯВЛЯЕТСЯ ЛИ ВАШ ДОМАШНИЙ КОТ ПСИХОПАТОМ? (лекция Сэма Вакнина) 2024, Kan
Anonim

Folk som er foraktfulle har en større tendens enn andre til å se ned på, forringe eller distansere andre hvis standarder eller verdier er forferdelige for dem.

Hva er en foraktelig person?

Hvis du fornærmer noen eller avviser dem på en hatefull måte, er du foraktelig. Forskjellen mellom å være hatsk og foraktelig er subtil. Det innebærer forakt. Å være foraktelig for noen eller noe betyr at du kombinerer en dyp motvilje mot dem med nedlatenhet.

Hva er tegn på forakt?

Når du kommuniserer med forakt, kan resultatene bli grusomme. Å behandle andre med respektløshet og håne dem med sarkasme og nedlatenhet er former for forakt. Det samme er fiendtlig humor, roping, etterligning og kroppsspråk som øye-rulling og hån.

Hva er roten til forakt?

Forakt har ingenting å gjøre med verbet fordømme, til tross for likheten i lyd og mening; det er fra latinsk temnere "å forakte", og hvis du forakter noen, har du forakt for dem. Det er et hardt begrep og bør brukes med forsiktighet; det er sterkere enn enten forakt eller hån.

Er forakt en form for følelsesmessig overgrep?

Det viser seg at visse atferder som forakt, faktisk er former for følelsesmessig overgrep som kan gjøre alvorlig skade. Når folk tenker på atferden som kan ødelegge et ekteskap, har de fleste en tendens til å fokusere på de store varene.

Anbefalt: