Logo no.boatexistence.com

Hva er en innløsning?

Innholdsfortegnelse:

Hva er en innløsning?
Hva er en innløsning?

Video: Hva er en innløsning?

Video: Hva er en innløsning?
Video: what is redemption? 2024, Kan
Anonim

en handling for å forløse eller sone for en feil eller feil, eller tilstanden til å bli innløst. levering; redde. Teologi. befrielse fra synd; frelse.

Hva er et eksempel på innløsning?

Innløsning er definert som handlingen for å korrigere en tidligere feil. Et eksempel på innløsning er noen som jobber hardt for nye kunder for å forbedre sitt rykte … Definisjonen av innløsning er handlingen med å bytte noe mot penger eller varer. Et eksempel på innløsning er å bruke en kupong i matbutikken.

Hva er en innløsningsbetaling?

I finans beskriver innløsning nedbetalingen av et verdipapir med fast inntekt-som en statskasseseddel, innskuddsbevis eller obligasjon på eller før forfallsdatoen.

Hva mener du med innløsning?

English Language Learners Definisjon av innløsning

: handlingen med å bytte noe for penger, en pris, osv.: handlingen med å redde mennesker fra synd og ondskap: det faktum å bli frelst fra synd eller ondskap.

Hva er et innløsningstilbud?

Et innløsningstilbud er et spesi altilbud promotert av en leverandør som varer i en begrenset periode Det kan for eksempel være et gratis vedlegg for en mikser eller en kapselkreditt for en kaffemaskin. Denne gaven leveres ikke sammen med bestillingen din. I stedet må du løse den inn direkte fra leverandøren.

Anbefalt: