Logo no.boatexistence.com

Hvordan skrelles melkesyre?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan skrelles melkesyre?
Hvordan skrelles melkesyre?

Video: Hvordan skrelles melkesyre?

Video: Hvordan skrelles melkesyre?
Video: MatSans®: Hvordan skrelle ingefær 2024, Kan
Anonim

Bomullspads brukes til å dekke øynene. Ved hjelp av en børsteapplikator påføres melkesyreløsningen over hele ansiktet. Løsningen blir liggende på huden i en varighet som varierer avhengig av konsentrasjonen av syren samt hudens følsomhet. Dette er vanligvis mellom 5 og 10 minutter.

Hvor ofte bør du ta en melkesyrepeeling?

Mange ganger vil de med moden hud velge en konsentrasjon på 50 %, da det vil bidra til å redusere effekten av rynker på huden. En melkesyrepeeling kan gjøres på huden hver uke siden de er ekstremt skånsomme.

Bør jeg fukte etter melkesyrepeeling?

Det er viktig å fukte etter en kjemisk peeling. Den friske huden er sensitiv, og huden kan fortsatt flasse etter behandlingen. Fuktighetskremer vil ikke forhindre peeling-prosessen, siden den er en del av den kjemiske peeling-prosessen.

Hva bør du gjøre etter en melkesyrepeeling?

Påfør forsiktig et tynt lag fuktighetskrem over hele huden flere ganger i løpet av dagen, etter behov. Du vil kunne gå tilbake til din vanlige hudpleierutine når peeling-prosessen er fullført og huden ikke lenger føles sensitiv – vanligvis innen en uke etter at du har mottatt den kjemiske peelingen.

Fungerer melkesyrepeeling?

En melkesyrepeeling gir mange hudfordeler med minimal eller ingen nedetid, noe som gjør den til en effektiv behandling for tidlige aldringstegn og ufullkommenhet i huden. Fordelene med en melkesyrepeeling inkluderer: eksfoliering av død hud utjevne ansiktslinjer og rynker

Anbefalt: